ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το «όχι» Μητσοτάκη σε πρόωρες, ο «χαμαιλέων» βουλευτής, τι όπλα κρύβουν οι Αμερικανοί στη Σούδα και τι θα γίνει με την μπούρκα στην Ελλάδα
Συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι στις τζαμαρίες των εκλογικών κέντρων των υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου και Κατερίνας Νοτοπούλου.
Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στα εκλογικά κέντρα των δυο υποψηφίων, έβαψαν με σπρέι τους τοίχους και πέταξαν τρικάκια.
«Αν κάποια παιδιά που παίζουν τους ‘επαναστάτες’ υπερασπιζόμενα έναν κατά συρροή δολοφόνο πιστεύουν πως εγώ είμαι το μέσο, πλανώνται. Είμαι το μήνυμα: Η δημοκρατία ούτε παίζει, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Νίκος Ταχιάος, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Βόλου μετά την απεργίας πείνας που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόλος: Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουφοντίνας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.