ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι στις τζαμαρίες των εκλογικών κέντρων των υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου και Κατερίνας Νοτοπούλου.
Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στα εκλογικά κέντρα των δυο υποψηφίων, έβαψαν με σπρέι τους τοίχους και πέταξαν τρικάκια.
«Αν κάποια παιδιά που παίζουν τους ‘επαναστάτες’ υπερασπιζόμενα έναν κατά συρροή δολοφόνο πιστεύουν πως εγώ είμαι το μέσο, πλανώνται. Είμαι το μήνυμα: Η δημοκρατία ούτε παίζει, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Νίκος Ταχιάος, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Βόλου μετά την απεργίας πείνας που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόλος: Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουφοντίνας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίσεις πανικού: Πώς εκδηλώνονται, ο κρυφός κίνδυνος – Εξηγεί ο αν. καθ. Ψυχιατρικής Β. Μασδράκης
- Μαρίνα Εφραίμογλου: Πώς η επένδυσή της στον Μυστρά φέρνει την Ελλάδα στο επίκεντρο του παγκόσμιου wellness
- Η Αττική Οδός πυροδοτεί τα κέρδη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Άλμα στα μεγέθη του α’ τριμήνου 2025
- Όλη η αλήθεια για το μπάσκετ και το ΜΜ, τι συμβαίνει σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και AKTOR, o γιαπωνέζος (wanna be) πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού, τα 4 νέα πλοία του Πολέμη, και ένα quiz με την άφιξη του Τράμπ στην Ελλάδα
