• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ζευγάρι που ασελγούσε σε 13χρονο

    • NewsRoom
    Γέρακας: 13χρονος θύμα bullying, πήγε στο σχολείο με αεροβόλο όπλο


    Για αποπλάνηση ενός 13χρονου στην Κέρκυρα, κατηγορείται ένα παντρεμένο ζευγάρι 42 και 36 ετών αντίστοιχα, που θα περάσει το μεσημέρι της Παρασκευής, την πόρτα των δικαστικών αρχών, προκειμένου να απολογηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του ανηλίκου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία όταν προσπάθησε να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του με τον ανήλικο. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες φέρεται ότι ο 13χρονος ανήκε στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού.

    Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το ζευγάρι ζήτησε από τον 13χρονο δύο φορές μάλιστα να συμμετάσχει μαζί τους σε ερωτικά όργια.

    Όπως μεταδίδει το corfutvnews ο ανήλικος δέχθηκε αρχικά αλλά στη συνέχεια το μετάνιωσε και ενημέρωσε την μητέρα του.

    Το ζευγάρι δεν σταμάτησε εκεί και μετά από λίγες μέρες επανήλθε και ακολούθησε δεύτερη ανήθικη πρόταση για ομαδική συνεύρεση στο σπίτι του ζευγαριού.

    Στην δεύτερη πρόταση το 13χρονο αγόρι προσποιήθηκε ότι δέχθηκε καθώς είχε στηθεί επιχείρηση προκειμένου να συλληφθεί το ζευγάρι.

    Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι των Κερκυραίων να συνουσιάζεται με τον 13χρονο.

    Οι δύο συλληφθέντες, Έλληνες που ζουν και εργάζονται στην Κέρκυρα, θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για την αποπλάνηση ανηλίκου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η σύνταξη που θα πάρει η οικογένεια του σμηναγού Μπαλταδώρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στη Μάνδρα: Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένας αστυνομικός μεταξύ των τριών νέων προσώπων που ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση στον Μπουτάρη



    ΣΧΟΛΙΑ