• Top Stories

    Συνεδριάζει η ΚΟ της ΝΔ: Ισχυρό μήνυμα συστράτευσης στέλνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    • NewsRoom

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της ΝΔ


    Στις 2 το μεσημέρι συνεδριάζει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, κατά την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναδείξει την κρισιμότητα των εκλογών της 26ης Μαΐου και να ζητήσει από τους βουλευτές του να τις αντιμετωπίσουν ως εθνικές.

    Μετά και τις νέες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η χαλαρή ευρωψήφος, στην οποία επένδυε η κυβερνητική πλειοψηφία μετατρέπεται σε μπούμερανγκ, αφού η ψαλίδα αντί να κλείνει, όπως ευελπιστούσαν στο Μαξίμου, ανοίγει, ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει να αντιμετωπίσουν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ αυτές τις εκλογές σαν να είναι εθνικές.

    Το αποτέλεσμά τους, αναμένεται να πει, θα είναι τέτοιο που, αν δεν έχουν μεσολαβήσει ως τότε εθνικές κάλπες, θα σηματοδοτεί την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα.

    Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχεδιάζει επίσης να ασκήσει οξεία κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αποδομώντας ένα προς ένα όλα τα επιχειρήματα του κυβερνώντος κόμματος. Έμφαση, κατά πληροφορίες, προτίθεται να δώσει στη δήθεν «μάχη κατά τη διαπλοκής» που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Θα αναφερθεί εξάλλου στη δήθεν προστασία των πιο αδύναμων από τους νυν κυβερνώντες, στην υποτιθέμενη ανάκαμψη της οικονομίας, και βέβαια στην υποτιθέμενη ανησυχία τους για την άνοδο της ακροδεξιάς, με την οποία, όπως θα πει ο κ. Μητσοτάκης, κυβέρνησαν επί 4 χρόνια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κικίλιας: Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει και τις τέσσερις κάλπες του 2019

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alco: Στις 6,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ