• Κοινωνία

    Συγκλονίζει η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα που σώθηκε από τη μοιραία πτήση ελικοπτέρου (video)

    • NewsRoom


    Συγκίνηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της αρχιλοχία Βασιλικής Πλεξίδα που γλίτωσε από θαύμα έπειτα από τη συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο στις 19 Απρίλη του 2017.

    Χθες στο μνημόσυνο που τελέστηκε για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το τραγικό δυστύχημα μίλησε στην κάμερα της τηλεόρασης της Θεσσαλίας και ανέφερε πως δεν θυμάται τίποτε πριν από την πτώση του ελικοπτέρου.

    Όπως είπε υο μόνο που μπορούσε να φέρει στη μνήμη της είναι «η Παναγία να την παίρνει στην αγκαλιά της και να την κρατά επί 2,5 ώρες όπως η μάνα το μικρό παιδί».

    Από την πτώση έχασαν τη ζωή τους ο Υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου, ο Ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας και ο Υπολοχαγός Κωνσταντίνος Χατζής.
    Το τρισάγιο τελέστηκε χθες στις 11.00 το πρωί από την 1η Στρατιά, στο Μνημείο πλησίον του χωριού Σαραντάπορο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών και απόδοσης φόρου τιμής, για τo προσωπικό του Στρατού Ξηράς, που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την εκτέλεση της αποστολής του, συνέπεια πτώσεως ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι έδειξε η αποκαλυπτική έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας για την υπόθεση ELFE – ΔΕΠΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο μήνυμα από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τη σύλληψη του πατέρα της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ακυρώνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Διακοπτό-Καλάβρυτα λόγω κατολίσθησης



    ΣΧΟΛΙΑ