• Top Stories

    Συγκινητική η μαρτυρία της Κατερίνας Μάρκου για τις εξωσωματικές: Σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει

    • NewsRoom


    Μεγάλη συγκίνηση προκαλεί η μαρτυρία της βουλευτή της ΝΔ Κατερίνας Μάρκου, που στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και υπομονής σε χιλιάδες γυναίκες, οι οποίες υποβάλλονται σε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης, προκειμένου να αποκτήσουν ένα παιδί.

    «Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη, αλλά δεν θα σταματήσω, γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας συγκινημένη σε εκπομπή του Alpha.

    Η ίδια αποκάλυψε πως εδώ και 15 χρόνια προσπαθεί να αποκτήσει παιδί, τονίζοντας μάλιστα ότι «έχω κάνει τόσες εξωσωματικές που δεν θυμάμαι πόσες είναι».

    «Χρειάστηκε να πουλήσουμε δύο διαμερίσματα της οικογένειας, για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια. Έκανε μάλιστα μία συγκινητική δήλωση, λέγοντας πως εύχεται αυτό το παιδί που τόσο περιμένει να μην αργήσει να έρθει.

    Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μία τεχνική που εφαρμόζεται τελευταία 40 χρόνια και χάρη σε αυτήν έχουν γεννηθεί περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια παιδιά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξωσωματική: Πότε τα φάρμακα είναι ασφαλή και πότε μπορεί να γίνουν επικίνδυνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mini εξωσωματική: Η εναλλακτική τεχνική χωρίς ενέσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τεχνητή ωοθήκη δίνει ελπίδα σε στείρες ή καρκινοπαθείς γυναίκες



    ΣΧΟΛΙΑ