• Κοινωνία

    Σφοδρό τροχαίο στη Μεσογείων: Έχασε τη ζωή της η οδηγός – Ήταν οπερατέρ στο «Καλημέρα Ελλάδα»

    • NewsRoom


    Άφησε την τελευταία της πνοή μια γυναίκα, η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας του Σταυρού, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

    Πρόκειται για την Μαρία Μάτσα, οπερατέρ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και στενή συνεργάτη του Γιώργου Παπαδάκη, η οποία έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις προστατευτικές μπάρες που υπάρχουν στον δρόμο και το τοιχίο.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο κατέγραψε μια τρελή πορεία, τουλάχιστον 100 μέτρων, μέχρι που ακινητοποιήθηκε στη μέση της λεωφόρου Μεσογείων.

    Στη συνέχεια ένα διερχόμενο όχημα δεν κατάφερε να σταματήσει και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της, ενώ ακολούθησε καραμπόλα τριών οχημάτων.

    Η οδηγός του πρώτου οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

    Η γυναίκα ήταν στενή συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη, καθώς εργαζόταν ως οπερατέρ στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και την ώρα του δυστυχήματος κατευθυνόταν προς την εκπομπή.

    Όπως είπε ο παρουσιαστής, καθυστέρησε στη δουλειά της και αμέσως ανησύχησαν όλοι. Την καλούσαν στο τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε και μόλις έγινε γνωστό το τροχαίο, δημοσιογράφοι της εκπομπής κατευθύνθηκαν στο σημείο για να καλύψουν το ρεπορτάζ.

    Μόλις είδαν το αυτοκίνητο κατάλαβαν πως ήταν η συνάδελφός τους, ενώ την ώρα της εκπομπής έμαθαν τα δυσάρεστα νέα του θανάτου της.

    Η ατμόσφαιρα στην εκπομπή ήταν βαριά, με τον παρουσιαστή και τους συντελεστές να μην μπορούν να κρύψουν τον πόνο και τη συγκίνησή τους.

    Διαβάστε επίσης:

    ΗΠΑ: Μακελειό στην Καλιφόρνια με τέσσερις νεκρούς – Ένα παιδί ανάμεσα στα θύματα

    Γεωργιάδης: Μετακινήσεις και από δήμο σε δήμο για ψώνια-«Πυρά» προς την Επιτροπή για τα κέντρα αισθητικής

    Καιρός: Πρωταπριλιά με βροχές και καταιγίδες



    ΣΧΟΛΙΑ