ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νέα έφοδο πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας», τα οποία έβαλαν αυτή τη φορά στο στόχαστρο τα γραφεία της εταιρείας εμφιάλωσης νερού «Ζαγόρι».
Αφορμή για τη νέα έφοδο του Ρουβίκωνα αποτέλεσε ο τραυματισμός ενός εργαζόμενου.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στην πρόσοψη των εγκασταστάσεων.
Στην ανακοίνωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, ο Ρουβίκωνας αναφέρει: «Στις 6 Μαρτίου 2019 στη βιομηχανία εμφιαλωμένων νερών «Ζαγόρι», κινδύνευσε να χάσει το πόδι του εργάτης οδηγός φορτηγού που εκτελούσε δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων με λίγες μόνο ώρες ξεκούρασης ενδιάμεσα. Ο σοβαρότατος τραυματισμός του οδηγού που τον καθήλωσε επι τρεις μήνες σε ακινησία είναι ένα ακόμα γεγονός που έρχεται να προστεθεί σε ένα μακρύ κατάλογο θανάτων, ακρωτηριασμών και μη αναστρέψιμων βλαβών. Το περιστατικό αυτό όπως και τόσα άλλα παρόμοια, αποσιωπήθηκε απο τα αστικά ΜΜΕ, για να μην δυσφημιστεί το brand name της εταιρίας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Η επένδυση των 180 εκατ. για τα φάρμακα, την επέκταση στη Λάρισα και τη νέα μονάδα στην Κοζάνη
- Γιατί είναι happy οι μέτοχοι της Star Bulk, το κρίσιμο 48ωρο των μετοχών, ο σασμός του Πιερρ, πού πάει ο Μεγάλου, η υπόσχεση Βρεττού, οι νέες business της Μιλένας Παππά, η επιστροφή του consigliere Νικηφοράκη στον ΚΜ, οι αμαζόνες του Άδωνι και τα Chanel της Δάφνης
- Τα δεκαχίλιαρα της Νίκης Κεραμέως
- Σπυρίδων Παπαγεωργίου (Γ.Γ Προστασίας Κρίσιμων Οντοτήτων ): Σε 10 μήνες τα σχέδια ανθεκτικότητας – Η νέα εθνική πλατφόρμα και τα antidrones


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.