• Κοινωνία

    Ρόδος: Βρέθηκαν οι 3 άνδρες που βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη

    • NewsRoom
    τοπαλουδη

    Ελένη Τοπαλούδη


    Αποκαλύψεις που σοκάρουν έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά στο στο έγκλημα στη Ρόδο, αλλά και στον βιασμό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί.

    Όπως έγινε γνωστό ύστερα από τα τελευταία στοιχεία και τις μαρτυρίες, η 21χρονη φοιτήτρια είχε βιαστεί από τρεις νεαρούς το 2017. Η ανακρίτρια της Ρόδου έχει παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της άτυχης κοπέλας στην κατάθεσή της έχει ήδη κατονομάσει τους δύο από τους τρεις άνδρες.

    Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ήδη η αστυνομικοί του νησιού έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν και τον τρίτο νεαρό, πράγμα που σημαίνει πως πλέουν έχουν αποκαλυφθεί και οι τρεις.

    Πρόκειται για έναν 19χρονο, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο. Θεωρείται θέμα ημερών το να κληθούν σε απολογία, ενώ οι Αρχές αναζητούν το βίντεο του βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας. Το βίντεο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, και η άτυχη κοπέλα ενημερώθηκε από μια φίλη της που το είδε. Στη συνέχεια, η 21χρονη άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα, με όπλο αυτό το βίντεο.

    Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, ελπίζει πως αν οι αστυνομικοί καταφέρουν να «ξεκλειδώσουν» το λάπτοπ της φοιτήτριας, θα μπορέσουν να βρουν εκεί και το βίντεο και πιθανώς εκβιαστικά μηνύματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα στοιχεία – σοκ για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: «Την εκβίαζαν πριν την σκοτώσουν!» (Video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μίλησαν» τα τηλέφωνα: Με ποιον επικοινώνησε ο 21χρονος αμέσως μετά τη δολοφονία Τοπαλούδη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέες μαρτυρίες-«φωτιά» για τον 21χρονο Ροδίτη κατηγορούμενο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ