ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντολή εκκένωσης υπέγραψε η Περιφέρεια Αττικής για τις περιοχές του Καπανδριτίου, του Αγίου Στεφάνου και του Πολυδενδρίου, έπειτα από εντολή της Πυροσβεστική, η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί το επόμενο διάστημα, όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.
Ήδη, στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Καπανδριτίου στάλθηκε μήνυμα από το 112 ώστε να κλείσουν τις καμινάδες των σπιτιών τους, προκειμένου να προστατευτούν από σπίθες της φωτιάς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Ανοιχτά για όλους τα Στενά του Ορμούζ πλην των ΗΠΑ και των συμμάχων τους
- Μαγνησία: Με σχέδιο για υποδομές, παραγωγή και κοινωνική συνοχή η περιοδεία Κοντογεώργη
- Στο Κατάρ ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ εν μέσω πολέμου για συνομιλίες σε περιφερειακά θέματα
- Seanergy (Σταμάτης Τσαντάνης): Παρήγγειλε δύο νεότευκτα Capesize – Πούλησε το M/V Squireship με κέρδος $4 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.