• Top Stories

    Προπαγάνδα δίχως τέλος: Αλλάξαμε το όνομα της ΠΓΔΜ χωρίς πόλεμο, λέει ο Φίλης

    Νίκος Φίλης. Υπουργός Παιδείας

    Νίκος Φίλης. Υπουργός Παιδείας


    Σε διάψευση όσων έχει δηλώσει ο Δημήτρης Καμμένος περί παραχώρησης από την κυβέρνηση του ονόματος Μακεδονία αναμένοντας αντάλλαγμα για το ελληνικό χρέος προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, εκφράζοντας αμφιβολίες για την αξιοπιστία των δηλώσεων του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή.

    «Η κυβέρνηση λύνει προβλήματα επ’ ωφελεία του έθνους και του λαού, αυτό έχει σημασία. Έλυσε το πρόβλημα που αφορά την εξομάλυνση με τη μικρή βόρεια χώρα, την ΠΓΔΜ. Τα προβλήματα μπορούν να έρθουν από την ισχυρή Τουρκία, όχι από την ανίσχυρη ΠΓΔΜ. Αλλάξαμε την ονομασία χωρίς πόλεμο» σημείωσε.

    Δήλωσε ακόμα ότι η στάση του Πάνου Καμμένου είναι θέση ευθύνης, καθώς λέει ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία, και όχι ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. «Ασκείται πίεση με τρόπο αδίστακτο από τη ΝΔ, και δυστυχώς και από την κ. Γεννηματά για να υπάρξει κοινοβουλευτική κρίση» είπε.

    «Τα εθνικά θέματα δεν πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο αντιπολιτευτικής αδίστακτης αντιπαράθεσης» τόνισε ο βουλευτής.

    «Εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με δημοσκοπήσεις… Yπάρχει μείωση ανησυχίας για την ονομασία, και όσο θα προχωράει η συμφωνία θα την εξηγήσουμε στο λαό» διευκρίνισε ο βουλευτής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Να παραιτηθεί ο Πάνος Καμμένος» ζητά ο Νίκος Φίλης

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι δημοσκοπήσεις του Κοτζιά δείχνουν τους μισούς Έλληνες υπέρ της συμφωνίας με ΠΓΔΜ



    ΣΧΟΛΙΑ