ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες συνδεόταν με τον χώρο της νύχτας.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα είναι ένας πυγμάχος, τον οποίο άγνωστοι προσέγγισαν με μαύρο πολυτελές τζιπ στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22 και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι.
Πρόκειται για Έλληνα και παλιό γνώριμο των Αρχών, καθώς στο παρελθόν έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης.
Μάλιστα, για ορισμένο χρονικό διάστημα ήταν και φυγόδικος
Πλέον, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άννα Ευθυμίου: Η Κυβέρνηση με πράξεις αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους
- Το Ιράν παρουσίασε, μέσω Πακιστάν, την τελευταία πρότασή του στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
- Εύοσμος: Χειρουργήθηκε ο 5χρονος που ακρωτηριάστηκε στο δάχτυλο σε νηπιαγωγείο
- Exxon Mobil – Chevron: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη τους το α’ τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.