ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυροβολισμοί έπεσαν πριν από λίγη ώρα σε κατοικημένη περιοχή του Χαϊδαρίου στη μέση του δρόμου, με μάρτυρα μια γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία η γυναίκα διακομίσθηκε στις 17:20 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η γυναίκα φέρεται ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ Αλβανών υπηκόων μέσα σε σπίτι στην οδό Αγίας Παρασκευής.
Η γυναίκα είναι εν ζωή, ενώ οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο, που κατέληξε στον τραυματισμό, αναζητούνται από την ασφάλεια Αττικής που διενεργεί προανάκριση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι έβαλε τέλος στη ζωή της η Ειρήνη Λαγούδη – Η αποκαλυπτική δικογραφία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι φωτογραφίες από τα συντρίμμια του αεροσκάφους στο Ιράν – Σκορπισμένα πτώματα παντού (pics + videos)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
- Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
- Αναστάσιος Ροζολής (ΣΕΚΠΥ): Χρειάζεται ένα σχέδιο για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
