ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Ηλεία.
Η προσοχή των πυροσβεστικών δυνάμεων συγκεντρώνεται σε περιοχές του δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας.
Μία από τις αναζωπυρώσεις που αντιμετωπίζουν οι εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις είναι στην περιοχή, Βασιλάκι, κοντά στα διοικητικά όρια με την Αρκαδία, όπως επίσης και στις περιοχές Λάσδικα και Μηλιές.
Στο μεταξύ, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν, έπειτα από αποφάσεις που υπέγραψε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, οι δημοτικές ενότητες Ολυμπίας, Φολόης, Ωλένης και Πύργου, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές.
Μάχες δίνονται και στην περιοχή της Αρκαδίας, όπου έχουν εισβάλει τόσο η πυρκαγιά της Ηλείας όσο και αυτή της Μεσσηνίας.
Διαβάστε επίσης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ζητώ πρώτος συγγνώμη – Συμπληρωματικός προϋπολογισμός 500 εκατ. για πληγείσες περιοχές
Πυρκαγιές στην Εύβοια: Εντολή εκκένωσης για το χωριό Αβραγιά
Αστεροσκοπείο Αθηνών: 933.680 στρέμματα κάηκαν στην Ελλάδα το 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρος: Άγριο επεισόδιο για μια θέση στάθμευσης – Οδηγός ταξί ξυλοκόπησε υπάλληλο εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων (Βίντεο)
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Κυριακή σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη
- Αχαΐα: Φωτιά σε σπίτι στα Μοιραίικα – Άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την Πυροσβεστική
- Άρση του απαγορευτικού απόπλου από Λαύριο και Ραφήνα: Τα δρομολόγια που φεύγουν από τα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.