• Κοινωνία

    Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί σήμερα λόγω συγκεντρώσεων για τη συμφωνία των Πρεσπών

    • NewsRoom


    Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των συγκεντρώσεων για τη συμφωνία των Πρεσπών που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος και στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

    Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, ενώ θα διακοπεί η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Σταδίου, Πανεπιστημίου κ.λπ.), καθώς και στον άξονα της Λ. Βασ. Σοφίας (πρεσβεία Η.Π.Α, κόμβος Λ. Αλεξάνδρας – Κηφισίας).

    Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

    συλλαλητήριο

    1.500 αστυνομικοί, κλούβες drone και ελικόπτερα

    Πιο συγκεκριμένα, στις 7 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος, ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών και αντίστοιχα με το ίδιο αίτημα έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα συλλαλητήριο του ΚΚΕ στην Πλατεία Ελευθερίας (Μέγαρο Μουσικής), την ίδια ώρα η Λ.Α.Ε. έξω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ και επίσης την ίδια ώρα από διάφορες αριστερές συλλογικότητες στον κόμβο Αμπελοκήπων.

    Περίπου 1.500 αστυνομικοί θα συμμετέχουν στα μέτρα, ενώ θα τοποθετηθούν φραγμοί με κλούβες επί της Λ. Βασ. Σοφίας, στα «λουλουδάδικα» και στην Ηρώδου του Αττικού για δημιουργία «νεκρής ζώνης» στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής ώστε να μπορέσουν να μετακινούνται ελεύθερα οι βουλευτές και βέβαια θα υπερίπτανται drone και ελικόπτερα για την συνεχή λήψη εικόνας στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.

    Σαφείς είναι οι οδηγίες και οι εντολές που έχουν δοθεί για να αποτραπούν τυχόν παρόμοιες ενέργειες με την τελευταία διαδήλωση στα σκαλιά του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίθεση στο σπίτι της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Μακάρι να είχαμε μία «Συμφωνία των Πρεσπών» και για τα Δωδεκάνησα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ΝΔ δεν θα καταθέσει πρόταση μομφής για τις Πρέσπες! Ποιό το σκεπτικό του Μητσοτάκη



    ΣΧΟΛΙΑ