«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Πάικος.
Ο Βασίλης Πάικος ήταν επί 25 χρόνια επικεφαλής της κυριακάτικης ΑΥΓΗΣ, μέχρι το 2010, στην οποία ήταν αρθρογράφος και σύμβουλος έκδοσης.
Ήταν επίσης ένας από τους πρωτεργάτες του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84, ενώ δίδασκε δημοσιογραφία σε εργαστήριο σπουδών.
Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα στο νεκροταφείο Ζωγράφου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 στο Βόρειο Αιγαίο για περιορισμό των μετακινήσεων
- ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη: «Για ποιο λόγο δεν έχουν επικαιροποιηθεί τα στοιχεία των εργατικών ατυχημάτων;»
- Ισραήλ: «Τελεσίγραφο» στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα – «Εγκαταλείψτε τη Γάζα»
- Μάστιγα η εγκατάλειψη πληρωμάτων: Ρεκόρ το 2025 με 6.223 ναυτικούς και τον «σκιώδη στόλο» στο επίκεντρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.