Από τη ζωή έφυγε στα 78 της χρόνια η Ραφαέλα Καρά.
«Η Ραφαέλλα μας άφησε. Έχει πάει σε έναν καλύτερο κόσμο, όπου η ανθρωπότητα, το αδιαμφισβήτητο γέλιο της και το εξαιρετικό ταλέντο της θα λάμψουν για πάντα».
Με αυτά τα λόγια, ο Sergio Japino δίνει τη θλιβερή ανακοίνωση που ενώνει τον πόνο των λατρευτών ανιψιών Federica και Matteo, της Barbara, της Paola και της Claudia Boncompagni, δια βίου φίλων και στενών συνεργατών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύνοδος Κορυφής: Προσωρινά και στοχευμένα μέτρα για την ενέργεια ζητούν από τη Κομισιόν οι ηγέτες της ΕΕ
- Σε τεντωμένο σχοινί ο ΠΙΣ: Η κόντρα με τον Ά. Γεωργιάδη και ο γρίφος των εκλογών
- Παρί Σεν Ζερμέν: Η συμφωνία του 1 δισ. ευρώ με τη Nike που αλλάζει το παιχνίδι έως το 2039
- Πετρέλαιο: Γιατί όλοι φοβούνται ενεργειακό σοκ – Το δυσμενές σενάριο που θα φέρει οικονομικό «Αρμαγεδδώνα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.