• Κοινωνία

    Αυτός είναι ο δράστης του άγριου φονικού στον Πειραιά

    • NewsRoom
    astinomia


    Παραδόθηκε στις Αρχές ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο του Πειραιά, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 34χρονο από τον Άγιο Δομίνικο, σεσημασμένο για ναρκωτικά και κλοπές.

     

    Ο δράστης, πατέρας δύο παιδιών, ισχυρίστηκε πως είχε δεχτεί επίθεση από το θύμα μέσα στο νυχτερινό κέντρο, ενώ αποφάσισε να παραδοθεί αφού προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις με τους συγγενείς του και την αστυνομία.

    Ο διαπληκτισμός τους συνεχίστηκε, όπως είπε, και έξω από το κατάστημα, επιβεβαιώνοντας τις μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του συμβάντος.

    Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

    Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι.

    Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

    Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

    Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, όταν ο 21χρονος άνδρας ενεπλάκη σε καυγά με έναν άλλον άνδρα, στις 04.00 ανήμερα Πρωτοχρονιάς, έξω από νυχτερινό κέντρο στην οδό Κολοκοτρώνη 115.

    Ο άγνωστος, μέχρι στιγμής, δράστης, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, φέρεται ότι είπε στον 21χρονο: «Έλα έξω να τα πούμε».

    Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης έβγαλε όπλο, τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

    Οι θαμώνες του μαγαζιού κάλεσαν το ασθενοφόρο, το οποίο, όμως, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, έφτασε με καθυστέρηση στο σημείο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανηγυρίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης: Η απόδραση των 2 από τον Κορυδαλλό ήταν η πρώτη με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλες οι τελευταίες πληροφορίες: Γιατί απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα στον βασικό μάρτυρα της Novartis

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει η σύντροφος του 21χρονου: «Με έσπρωξε για να γλιτώσω» (βίντεο)



    ΣΧΟΛΙΑ