• Top Stories

    Παγκόσμιο το ενδιαφέρον για το αποψινό εκλογικό αποτέλεσμα


    Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούν τα ξένα μέσα ενημέρωσης την σημερινή εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα. Από το πρωί, πλήθος μεγάλων μέσων του εξωτερικού έχουν δημοσιεύσει εκτενή άρθρα, αφιερωμένα στη σημερινή ελληνική πολιτική «μάχη» της κάλπης, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, μεγάλος αριθμός ανταποκριτών από τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων θα βρίσκονται στο Ζάππειο, ώστε να μεταδώσουν σε απευθείας χρόνο το εκλογικό αποτέλεσμα.

    Ενδεικτικό του παγκόσμιου ενδιαφέροντος που έχει προκύψει για την χώρα μας είναι ότι, στο Κέντρο Τύπου που έχει στηθεί στο Ζάππειο βρίσκονται 80 δημοσιογράφοι από 15 χώρες. Ανάμεσά τους βρίσκονται δημοσιογράφοι από πλήθος χωρών, όπως την Κύπρο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τσεχία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, την Βόρεια Μακεδονία, τις ΗΠΑ, τη Βενεζουέλα, την Ιαπωνία και την Κίνα, οι οποίοι βρίσκονται εδώ, για να καλύψουν τις ελληνικές εκλογές.

    Νωρίτερα, εκπρόσωποι των διεθνών ΜΜΕ κάλυψαν τόσο την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι, όσο και την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην Κυψέλη, όπου άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του.



    ΣΧΟΛΙΑ