ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς μετάδοση από την ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση του Παναγιώτη Γκιώνη με τον Αιγύπτιο, Αχμέντ Σαλέχ, για τον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ομοσπονδία πινγκ πονγκ, δεν δόθηκε άδεια στην ΕΡΤ να μεταδοθεί ο αγώνας με δική της παραγωγή.
Αναλυτικά η ενημέρωση της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αναφέρει: «Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά…»
Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά στο πινγκ πονγκ επικρατώντας με 4-1 σετ του Αχμέντ Σαλέχ.
Διαβάστε επίσης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο τυφώνας In-Fa απειλεί την Ιαπωνία – Αναγκαστική αλλαγή στο πρόγραμμα της κωπηλασίας
Έκτη η Κορακάκη στον τελικό των 10 μ. με αεροβόλο πιστόλι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Καθοδική αντίδραση στα futures με πιέσεις στον Nasdaq – Ανησυχία για την AI
- Όμιλος AKTOR: Επενδύσεις €3 δισ. με ορατά έσοδα και χρηματοικονομική υγεία
- Axios: Ο Τραμπ ζητά περιορισμούς στην κυκλοφορία του GPT-5.6 για λόγους ασφαλείας
- Χρηματιστήριο: Οι αγοραστές οδηγούν τον ΑΔΜΗΕ σε ιστορικά υψηλά, η δύσκολη θέση της… Qube
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.