ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια έχει προκαλέσει η σφοδρή κακοκαιρία «Ωκεανίς» καθώς κατεβαίνει από τα βόρεια της χώρας προς τα νότια. Από και προς την Κρήτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια το βράδυ του Σαββάτου, όπως ανακοίνωσε η ΑΝΕΚ.
Γενική απαγόρευση απόπλου αναμένεται να εκδοθεί από τα Λιμεναρχεία Χανίων και Ηρακλείου καθώς και του Πειραιά από τις 6 το απόγευμα, με τη σχετική ενημέρωση από την ΕΜΥ για τους ανέμους στο Αιγαίο πέλαγος.
Να σημειωθεί πως τα στοιχεία δείχνουν ότι οι άνεμοι από 8 – 9 μποφόρ τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή θα φτάσουν στα 10 μποφόρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα: Χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι (pics & video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό Αμπελόκηποι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μ. Χατζημανώλη στη Ρώμη σε εκδήλωση του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου
- Ντόναλντ Τραμπ: Eπαναφέρει ένα νέο πλέγμα προστατευτικών δασμών – Ποιοι κερδίζουν, ποιοι χάνουν
- Χαμός στον αέρα με Πορτοσάλτε – Φαραντούρη: «Με ΠΑΣΟΚ ξέρεις τι τρως, με ΝΔ δεν ξέρεις» – «Είσαι λαϊκιστής» (βίντεο)
- SK Hynix: Ιστορική ανατροπή στον τεχνολογικό κλάδο – Ξεπέρασε τη Samsung σε κεφαλαιοποίηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.