• First Top Stories

    Ο αεροπειρατής, η selfie και οι γυναίκες (photo)


    Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν όλα έγιναν για μια γυναίκα, σχετικά με το σημερινό περιστατικό αεροπειρατείας, ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, απάντησε “Πάντα εμπλέκεται μια γυναίκα” προκαλώντας τα γέλια του Martin Schulz.anastasiadis_4

    Κατά την συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της συνάντησης με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε “Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε προκειμένου όλοι να απελευθερωθούν με ασφάλεια και να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την άνευ προηγουμένου υπόθεση”, συμπληρώνοντας “Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για τρομοκρατία. Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ” σε φανερά ευδιάθετο τόνο.

    Η ατάκα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας έκανε τον Martin Schulz αλλά και πολλούς από τους παριστάμενους να ξεσπάσουν σε γέλια, καθώς την ίδια ώρα διακινούνταν πληροφορίες ότι ο αεροπειρατής ήταν ερωτοχτυπημένος και ήθελε να έλθει σε επικοινωνία με την πρώην σύζυγό του.

    Ενώ βέβαια οι συγγενείς των επιβατών αγωνιούσαν για την τύχη τους, ένας Βρετανός όμηρος ζήτησε απ’ τον αεροπειρατή να φωτογραφηθούν μαζί κάτι που ο τελευταίος δέχθηκε βγάζοντας μια χαμογελαστή φωτογραφία.

    1943932



    ΣΧΟΛΙΑ