• sports

    Στην Αθήνα η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη (pics)

    • NewsRoom
    stefanidiii


    Θερμή υποδοχή επεφύλασσε στην  πρωταθλήτρια κόσμου Κατερίνα Στεφανίδη πλήθος κόσμου που έσπευσε να την υποδεχθεί στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

    Πριν από μερικές ημέρες η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου και σήμερα έφθασε στα πάτρια εδάφη.

    Η πρωταθλήτρια κόσμου Κατερίνα Στεφανίδη, συνοδευόμενη από τον σύζυγο και προπονητή της Μιτς Κρίερ φωτογραφήθηκαν κρατώντας το χρυσό μετάλλιο και τα λουλούδια που δέχτηκαν κατά την άφιξή τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

    Στο δθ\ιεθνές αεροδρόμιο έσπευσαν να υποδεχθούν την ομάδα της Κ. Στεφανίδη επίσημοι, φίλοι, συγγενείς και πολύς κόσμος.

    Η πρωταθλήτρια, ευτυχής, δεν δίστασε να χαρίσει ένα φιλί μπροστά από τις κάμερες στον σύζυγό της.

    «Το περιμέναμε» ήταν η απόκριση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, σε ερώτηση σχετικά με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Λονδίνο.

    stefanidi

    Αναφερόμενη στο μετάλλιο, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι έπιασε την κορυφή, θα συνεχίσει να προσπαθεί, καθώς το βασικό είναι να υπάρχει κίνητρο για επιτυχίες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

    stefanidi

    Εκ μέρους της Πολιτείας, την συνεχάρη ο υφυπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιώργος Βασιλειάδης, σχολίασε με τη σειρά του ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες, το χρυσό μετάλλιο της Στεφανίδη αντικατοπτρίζει την προσπάθειά της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απεβίωσε ο γηραιότερος άνδρας στον κόσμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ιβάν Σαββίδης: Έστειλε τον Φουρθιώτη σπίτι του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Την Κυριακή 20 Αυγούστου ξεκινά η κυνηγετική περίοδος



    ΣΧΟΛΙΑ