• sports

    Πρωτοφανείς σκηνές: Οπαδός του Απόλλωνα γρονθοκόπησε τον Γιώργο Κασναφέρη

    • NewsRoom


    Σκηνές… ροκ επικράτησαν στη Ριζούπολη, μετά τον αγώνα του Απόλλωνα με τον Πλατανιά. Οπαδός της οικοδέσποινας ομάδας μάλιστα, δεν δίστασε να γρονθοκοπήσει τον τεχνικό διευθυντή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»!

    Ο αγώνας έληξε με τον Απόλλωνα να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα του. Ακολούθησαν επεισόδια με οπαδούς της οικοδέσποινας ομάδας να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο.

    Ένας εξ αυτών μπήκε στο γήπεδο προκειμένου να βγάλει κάποια πανό. Ήταν τότε που ο Γιώργος Κασναφέρης του ζήτησε να εξέλθει από τον αγωνιστικό χώρο.

    Ο οπαδός, αντί να φύγει προτίμησε να δώσει την εξής απάντηση: «To γήπεδο είναι δικό μου!». Τα αίματα, όπως ήταν φυσικό άναψαν, ακολούθησε λεκτική διαμάχη και ο τεχνικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» του απάντησε «φύγε, ρε τσουτσέκι, από εδώ»!

    Η ένταση συνεχίστηκε και μετά τη λεκτική αντιπαράθεση περί τους 10 οπαδούς του Απόλλωνα μπήκαν στο γήπεδο. Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους, με τον κ. Κασναφέρη, μάλιστα, να δέχεται γροθιά στο πρόσωπο από άγνωστο.

    Πηγή: sport-fm.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστική αποκάλυψη: Όσα είπε η Zωή Λάσκαρη στον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη κατά τη διάρκεια της κηδείας του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα υπονοούμενα και μυστηριώδη μηνύματα από τον Γιαννακόπουλο μετά τις εξελίξεις με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ladies Run: Για άλλη μια χρονιά οι γυναίκες τρέχουν για τις γυναίκες



    ΣΧΟΛΙΑ