• Top Stories

    Τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η Δώρα – «Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο»

    • NewsRoom


    Συγκλονίζει συγγενικό πρόσωπο της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η συγγενής της άτυχης εφοριακού, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό E και εξιστόρησε την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί με την 32χρονη.

    Πριν τη δολοφονία της, η άτυχη κοπέλα έλαβε ένα απειλητικό μήνυμα που την προειδοποιούσε να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο.

    Πιο συγκεκριμένα, η συγγενής του θύματος δήλωσε ότι, «Ήμασταν φίλες πάνω από όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα ας πούμε και με τη σχέση της που είχε χωρίσει. Και με όλα αυτά που είχαν δημιουργηθεί… Χρέη που της είχε ο πατέρας της και με το χαμό του φίλου της. Δηλαδή, είχαν πέσει μαζί όλα αυτά και εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της. Γιατί σας λέω εδώ και χρόνια έχουμε επαφή συχνή, εντάξει δεν ήταν στα καλύτερά της τον τελευταίο καιρό».

    Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε για τις απειλές που δεχόταν η Δώρα ότι, «Την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Κυριακή μιλάγαμε και Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Δεν μου είπε κάτι, ούτε κάτι φοβάται, ούτε… τίποτα, τίποτα. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα μου πέταξε: “Πήρα κι ένα μήνυμα, μην ξαναπάς στο νεκροταφείο” και εκεί σας λέω τελείωσε. Δεν το αναλύσαμε, γιατί είχαμε μια άλλη συζήτηση και δεν το αναλύσαμε. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάγια Τσόκλη: Το συγκλονιστικό μήνυμά της για τον καρκίνο του μαστού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέφος 11 μηνών το πρώτο θύμα ιλαράς στη χώρα μας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δικηγόρος Δώρας: «Δεχόταν απειλές – Διάλεξε τυχαία ο δολοφόνος το νεκροταφείο;»



    ΣΧΟΛΙΑ