• Top Stories

    Τάσος Αρνιακός: O κυκλώνας «Ζήνων» θα «χτυπήσει» τη χώρα σε λίγες ώρες

    • NewsRoom
    Αρνιακός


    Για δεύτερο κύμα κακοκαιρίας κάνει λόγο ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός. «Δυστυχώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αρνιακός, προειδοποιώντας για τις καταιγίδες που θα «χτυπήσουν» τη χώρα σε λίγες ώρες.

    Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ΑΝΤ 1 ο γνωστός μετεωρολόγος, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή. Μάλιστα, ένα νέο δεύτερο μέτωπο πλησιάζει από το Ιόνιο που θα αρχίζει να επηρεάζει σε λίγες ώρες και πάλι τα Επτάνησα και τη δυτική Ελλάδα.

    Όπως ανέφερε ο Τάσος Αρνιακός, μέχρι το βράδυ θα επηρεάσει τη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και την Αθήνα. «Κατά τη διάρκεια μάλιστα της νύχτας τα φαινόμενα να είναι ιδιαίτερα έντονα» τόνισε ο μετεωρολόγος.

    Έρχεται κυκλώνας

    «Από αύριο θα μας επηρεάζει και ένας κυκλώνας στο Ιόνιο, που ενδέχεται να φέρει ισχυρούς ανέμους» ανέφερε ο μετεωρολόγος. Πρόκειται για τον κυκλώνας ονόματι «Ζήνων».

    Όπως αναφέρεται και στο meteo.gr, το Ιόνιο και η Δυτική Ελλάδα θα επηρεαστούν από τον Μεσογειακό κυκλώνα με τροπικά χαρακτηριστικά, τον «Ζήνωνα», αν και δεν είναι γνωστό ποια πορεία θα ακολουθήσει. Κυκλώνες τέτοιου τύπου έχει επικρατήσει να ονομάζονται medi-canes (Mediterranean και hurricanes) και συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και ισχυρές βροχοπτώσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε σοκ η χώρα: Ώρες αγωνίας για 6 αγνοούμενους στη Μάνδρα–Στους 15 οι νεκροί (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο-εξπρές κύμα κακοκαιρίας: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φονικές πλημμύρες: O Τσίπρας στο Μαξίμου οι άλλοι αρχηγοί στην Μάνδρα



    ΣΧΟΛΙΑ