• Top Stories

    Τα λάθη του δολοφόνου της Ζέμπερη που οδήγησαν στη σύλληψή του

    • NewsRoom


    Η υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη απασχολεί τις αρχές από τις 18 Οκτωβρίου, οπότε και διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Μόλις σήμερα, Τρίτη, βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας ο φερόμενος ο δράστης, ένας 58 άνδρας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας, που είναι τοξικομανής, σεσημασμένος μάλιστα, φέρεται να έχει ομολογήσει, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κίνητρό του για την άγρια δολοφονία ήταν η ληστεία.Η άτυχη Δώρα Ζέμπερη προέβαλε αντίσταση όταν της επιτέθηκε ο δράστης για να την ληστέψει και τότε εκείνος την κατακρεούργησε. Ο δράστης σκότωσε  την άτυχη γυναίκα με 14 μαχαιριές ,αφού πρώτα της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της.

    Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δολοφόνος, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και το πούλησε σε κλεπταποδόχο, γεγονός που ήταν και ένα από τα λάθη του,αφού από εκεί τον εντόπισε η Αστυνομία. Επίσης, το DNA του ταυτοποιήθηκε σε αποτσίγαρα στον τόπο της δολοφονίας.

    Οι αστυνομικοί είδαν από κάμερα καταστήματος της Ομόνοιας ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που είχαν δει από τις κάμερες απέναντι από το κοιμητήριο και τότε εστίασαν τις έρευνές τους στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου και τον εντόπισαν.

    Αρχικά, ο δράστης προσήχθη και στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ομολόγησε ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη: «Τη σκότωσα γιατί…»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταλμα σύλληψης για τον 58χρονο – βαριές κατηγορίες για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Δώρα Ζέμπερη: «Μία ανάσα» από τον δολοφόνο-Η αστυνομία ψάχνει σπίτια

     



    ΣΧΟΛΙΑ