ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αδιαθεσία αισθάνθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βούτσης αισθάνθηκε αδιαθεσία και εισήχθη στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου της Αεροπορίας για νοσηλεία.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του προέδρου της Βουλής αναφέρει ότι η εισαγωγή του Νίκου Βούτση στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ήταν προγραμματισμένη και το “τσεκ απ” είχε κλειστεί προ των θερινών διακοπών της Βουλής.
Σημειώνεται επίσης πως ο Πρόεδρος του κοινοβουλίου θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απόπειρα βιασμού 19χρονου στη Σάμο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ένοχη σιωπή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ε.Ε: Σήμερα θα δρομολογηθεί η έξοδος της Ελλάδας από τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά
- J & J Innovative Medicine: Απέσυρε δύο φάρμακα από την Ελλάδα – Το παρασκήνιο των νέων ελλείψεων
- Αττική Οδός: Εξετάζονται οι τελικές παρεμβάσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ– Στον πάγο η Λεωφόρος Κύμης
- Συνέδριο Morgan Stanley: Eurobank και Alpha Bank κερδίζουν το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.