ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ισπανίδα δικαστής Κάρμελ Λαμέλα εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αποπεμφθέντος προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν ο οποίος έχει φύγει στο Βέλγιο, την ώρα που απέρριψε επίσης το αίτημα του Πουτζντεμόν να καταθέσει μέσω βιντεοδιάσκεψης.
Στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται ο Πουντζεμόντ μαζί με 4 υπουργούς του, η βελγική δικαιοσύνη, δήλωσε πως θα εξετάσει το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Ισπανία.
Όπως ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Έρικ Βαν ντε Σάιπτ, εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας, «θα το εξετάσουμε και κατόπιν θα το αναθέσουμε σε ανακριτή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Πουτζδεμόν εξέδωσε Δικαστής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
- Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
- Αναστάσιος Ροζολής (ΣΕΚΠΥ): Χρειάζεται ένα σχέδιο για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
