• Top Stories

    Σητεία: Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα το ζευγάρι δολοφόνων – Τι θα γίνει με τη διαθήκη του καρδιολόγου

    • NewsRoom
    Σητεία


    Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη, το ζευγάρι των Βούλγαρων που σχεδίασε και δολοφόνησε τον 62χρονο καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη στη Σητεία.

    Οι δικαστικές αρχές θα διορίσουν αυτεπάγγελτα συνήγορο που θα αναλάβει την υπεράσπισή τους, καθώς οι δικηγόροι της Κρήτης αρνήθηκαν να τους εκπροσωπήσουν. Ο αριθμός των συνηγόρων που θα διοριστούν εξαρτάται, φυσικά, από την υπερασπιστική γραμμή που θα κρατήσουν οι κατηγορούμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος φερόμενος φυσικός αυτουργός του εγκλήματος, αλλά και η 38χρονη χήρα, που κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία, θα έχουν κοινή υπερασπιστική γραμμή.

    «Το παιδάκι παρόλο που είναι μικρό καταλαβαίνει αρκετά πράγματα χωρίς να του έχουμε εξηγήσει κάτι. Συνεχώς με ρωτάει αν η μαμά του είναι μακριά και αν θα έρθει με το λεωφορείο ή αν θα τη φέρει ο μπαμπάς. Δεν ξέρω τι να του πω αλλά βλέπω τα θλιμμένα ματάκια του και στενοχωριέμαι για τη στιγμή που θα πρέπει να μάθει ότι δεν έχει πλέον πατέρα και τη μητέρα του θα αργήσει να τη δει ξανά», λέει η μητέρα της Βουλγάρας.

    Συγγενείς και φίλοι του άτυχου άνδρα περιμένουν να μάθουν αν ο 62χρονος είχε αφήσει διαθήκη εξαιρώντας από την περιουσία του τη Βουλγάρα σύζυγό του μετά και τις υποψίες που είχε αρχίσει να έχει για την εξωσυζυγική της σχέση τους τελευταίους μήνες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της στυγερής δολοφονίας στη Σητεία – Το θύμα φοβόταν για τη ζωή του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Σητεία: Ο εφηβικός έρωτας και η απόφαση να «βγάλουν από τη μέση» τον γιατρό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σητεία: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία του 62χρονου γιατρού



    ΣΧΟΛΙΑ