• Top Stories

    Συνάδελφοι Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Δεν υπήρχε ανάγκη για μέτρα ασφαλείας (video)

    • NewsRoom


    Σάλο έχει προκαλέσει η στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, με τους φίλους, συνεργάτες και γείτονες του γνωστού δικηγόρου, να δηλώνουν σοκαρισμένοι.

    Δικοί του άνθρωποι αφήνουν λουλούδια στο γραφείο του, εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Πέμπτης, χτυπημένος από την μία και μοναδική σφαίρα των εγκληματιών που είχε δεχτεί να συναντήσει.

    Ο επίσης δικηγόρος, επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου Θόδωρος Κουτσιούμπας, διηγείται πώς μαζί πήγαιναν για καφέ και συναντιόντουσαν πολλές φορές στο κέντρο, χωρίς να περνάει καν από το μυαλό του πως χρειάζονταν οποιαδήποτε προφύλαξη.

    «Κανένα μέτρο ασφαλείας, με τη μηχανή του κυκλοφορούσε, καμία προφύλαξη, δεν υπήρχε και λόγος», λέει ο κύριος Κουτσιούμπας. Ο ίδιος εκτιμά πως οι δράστες, δεδομένου ότι δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, δεν φοβούνται ότι θα αναγνωριστούν, ίσως γιατί ήρθαν από το εξωτερικό και ήρθαν «για μία αποστολή», όπως λέει χαρακτηριστικά.

    Ο δικηγόρος και παλιός συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου γνωρίζει και τον συνεργάτη του δολοφονημένου δικηγόρου, που είναι ο μοναδικός άνθρωπος που είδε τους δράστες και αποτελεί πλέον πρόσωπο κλειδί για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

    «Δεν είχε λόγο» να παίρνει μέτρα ασφαλείας, δηλώνει και ο επίσης δικηγόρος και φίλος του εκλιπόντος Τάσος Κυριακίδης, που πήγε σήμερα στην οδό Ασκληπιού 154 να αφήσει λουλούδια στην μνήμη του. «Ο συγκεκριμένος ειδικά αποκλείεται να είχε μπλεξίματα με πελάτες του», συμπληρώνει κατηγορηματικά.

    Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο όλοι οι περίοικοι στην Ασκληπιού. Τον έβλεπαν καθημερινά καθώς έμπαινε ή έβγαινε από το γραφείο του και μιλούσε με όλους, χαιρετώντας τους με χαμόγελο και ευγένεια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Συνεργάτης Ζαφειρόπουλου: Είναι ανάγκη να βρεθεί σε ποια υπόθεση κρύβονται οι δολοφόνοι

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Σπαρακτικά τα λόγια της οικογένειας – Δεν θα ξαναμιλήσει στα παιδιά του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, που δολοφονήθηκε άνανδρα στο γραφείο του



    ΣΧΟΛΙΑ