• Top Stories

    Πεντάγωνο: Τη μετάθεση όλων των φρουρών της πύλης διέταξε ο Πάνος Καμμένος

    • NewsRoom


    Εντολή να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι για την ανενόχλητη εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο έδωσε, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και οι πρώτοι που «πλήρωσαν τη νύφη» ήταν όσοι βρέθηκαν στην πύλη εισόδου.

    Έτσι, με απόφαση του «προσβεβλημένου» υπουργού, μετατίθενται όλοι όσοι υπηρετούσαν στην πύλη.

    κι αυτό καθώς περίπου 20 άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα, έφτασαν μέσα στον χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ανενόχλητοι από την κεντρικότερη είσοδο του στρατοπέδου έως έξω από το κτήριο όπου υπάρχει το γραφείο του υπουργού (ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά) καθώς και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Αποστολάκη.

    Οι νεαροί βγήκαν από το μετρό στη λεωφόρο Μεσογείων, προσέγγισαν το υπουργείο, μπήκαν από την κεντρική είσοδο ανενόχλητοι, παρά το γεγονός ότι υπήρχε ασφάλεια στο σημείο, πέταξαν φυλλάδια στα σκαλιά της εισόδου του υπουργείου και έφυγαν -χωρίς όχληση- όπως ακριβώς μπήκαν!

    Όπως ήταν φυσικό, μετά τις αντιδράσεις για την «χωρίς αντίσταση» πρωτοφανή εισβολή της αναρχικής συλλογικότητας στο Πεντάγωνο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, επικοινώνησε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και έδωσε εντολή να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάρτι στο Twitter με την βόλτα του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο και τον «οικοδεσπότη» Πάνο Καμμένο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με μολότοφ στο δικαστικό μέγαρο της Πάτρα – Ξέσπασε φωτιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκλειστικό: Ποιος είναι o νέος Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης;



    ΣΧΟΛΙΑ