• Top Stories

    Λάβρος κατά του γαμπρού του ο πατέρας της 32χρονης στη δίκη για τη δηλητηρίαση με αρσενικό

    • Contributor
    Νέο Ηράκλειο: Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια από ακροδεξιούς-Ψάχνουν για εγκληματική οργάνωση


    Με την κατάθεση των μελών του στενού οικογενειακού κύκλου των δύο θυμάτων της μυστηριώδους υπόθεσης με τη δηλητηρίαση με αρσενικό στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα η πρώτη ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση του πατέρα της κοπέλας που έχασε τη ζωή της, όταν μίλησε για τον γαμπρό του που είναι κατηγορούμενος για τη διπλή δολοφονία.

    «Όταν μάθαμε για το αρσενικό, μετά το θάνατο του παιδιού μου και της πεθεράς μου, είπα κάτι συμβαίνει. Ο κατηγορούμενος ήταν άφαντος. Αντί να έρθει μαζί μας να το ψάξουμε, εξαφανίστηκε. Εμείς κάναμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να βρούμε τον ένοχο και αυτός μας έκανε αγωγή ζητώντας από 50.000 ευρώ από εμένα και τη γυναίκα μου», ανέφερε στο δικαστήριο.

    Ο πατέρας, που είναι απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και  αδερφός πρώην υπουργού, αναφερόμενος στον γαμπρό του είπε πως είχε τυπικές σχέσεις μαζί του. «Τι να πω με έναν άνθρωπο που όταν μου μιλούσε για μετανάστες έλεγε να τους βάλουμε σε ένα καράβι και να τους πνίξουμε ή να γκρεμίσουμε τους μιναρέδες. Απλώς τον δέχτηκα ως γαμπρό», ανέφερε. Μιλώντας για τις κρίσιμες ημέρες της νοσηλείας της κόρης του και τι συνέβαινε στο σπίτι, σημείωσε πως η πεθερά του ήταν αυτή που πρόσεχε το παιδί του ζευγαριού, ηλικίας τότε μόλις 2,5 χρόνων και ο ίδιος ήταν πάντα στο σπίτι. «Μου προξένησε εντύπωση όταν μια φορά ο κατηγορούμενος  έφερε το εγγόνι μου και αυτό είπε «η μαμά θα πεθάνει». Δεν ήταν ούτε 3 χρόνων. Ξαφνιάστηκα και αυτό επαναλήφθηκε και άλλες φορές. Ήταν φανερό ότι το άκουσε από τον πατέρα του», είπε δείχνοντας τον κατηγορούμενο γαμπρό του.

    Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο αδερφός της 32χρονης, που έχασε αδερφή και γιαγιά και ήταν αυτός που είχε επαφές με γιατρούς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της αδερφής του. Η δίκη διακόπηκε και συνεχίζεται αύριο με τις καταθέσεις των επιστημόνων που διερεύνησαν τα αίτια των δύο θανάτων των γυναικών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη-σοκ στην ΑΕΠΙ: Συνελήφθη μέλος της διοίκησης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ταυτοποιήθηκε το DNA του 29χρονου – Σε ποιους εκρηκτικούς μηχανισμούς εντοπίσθηκε



    ΣΧΟΛΙΑ