ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τον δικό του καυστικό τρόπο σχολίασε ο Αρκάς τις εξαγγελίες Τσίπρα για μοίρασμα μερίσματος 1,4 δισ ευρώ στις κοινωνικά πιο ευπαθείς τάξεις.
Το εν λόγω σκίτσο του Αρκά δημοσιεύθηκε λίγο μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, ο οποίος μοίρασε χρήμα σε χαμηλά εισοδήματα, συνταξιούχους και ΔΕΗ για να μην αυξηθούν τα τιμολόγια του ρεύματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Τα δώρα του Τσίπρα προέρχονται από τα 14,5 δισ. ευρώ που άρπαξε από τους Έλληνες
Αυτό είναι το σκίτσο του Αρκά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Τα δώρα του Τσίπρα προέρχονται από τα 14,5 δισ. ευρώ που άρπαξε από τους Έλληνες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι μάγος! Η ανάπτυξη πέφτει έξω και αυτός βγάζει υπεραπόδοση!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσακαλώτος: Δεν ισοπεδώσαμε, απλά «ζορίσαμε» τη μεσαία τάξη!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καρκίνος και γονιμότητα: Όσα χρειάζεται να ξέρουμε σήμερα
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.