ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα δημοσιεύματα για συνομιλίες ποινικών κρατουμένων με διαφορά πρόσωπα, μεταξύ άλλων και με τον Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, βρίσκονται πλέον στο εισαγγελικό μικροσκόπιο.
Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, διαβίβασε τα σχετικά δημοσιεύματα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο ζητώντας του να διερευνηθεί αν από τις συνομιλίες προκύπτει τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Ο κ. Αυγενάκης σε δηλώσεις του έχει υποστηρίξει: «Μου ζητήθηκε να συνδράμω σε ένα θέμα που είχε να κάνει με την παράταση μιας ιδιωτικής μίσθωσης και μέχρι εκεί».
Παράλληλα, έκανε λόγο για τακτικές που κινούνται στο «σκοτάδι» «δείχνοντας» την κυβέρνηση, ενώ απέκρουσε την επίθεση που εξαπολύθηκε εναντίον του και από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα εν λόγω δημοσιεύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σ.Κοντονής: Διαψεύδει ότι ο 58χρονος κατηγορούμενος αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτεπάγγελτες διώξεις για όσους εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς αποφάσισε η κυβέρνηση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΟΝΝΕΔ: Οι ακαδημαϊκοί «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου» στον κ.Γαβρόγλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nvidia: Προβλέπει έσοδα 1 τρισ. δολαρίων από τσιπ AI έως το 2027
- Θεοδωρικάκος: Συμβολή στον παραγωγικό μετασχηματισμό, 910 επενδύσεις, 2,5 δισ. ευρώ με 15000 νέες θέσεις εργασίας
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να υπερβεί την κομματική του ταυτότητα
- Επιδρομή drones σε κοίτασμα πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αμπού Ντάμπι – Ισχυρή έκρηξη στη Βαγδάτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.