• Top Stories

    ΕΛΑΣ: «Έχουμε στα χέρια μας τον δολοφόνο του Ζαφειρόπουλου»

    • NewsRoom
    Ζαφειρόπουλος

    Μιχάλης Ζαφειρόπουλος


    Η ελληνική Αστυνομία συνέλαβε Αλβανό δραπέτη, τον οποίο θεωρεί τον δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Τα ξημερώματα της Κυριακής, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του άντρα αυτού στην Καλλιθέα και εντοπίστηκαν όπλα.  Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εμπλέκεται σε αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα στις 20 Σεπτεμβρίου.

    Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο άντρας προσπάθησε να διαφύγει προς την Ιταλία ή την Αλβανία αλλά δεν τα κατάφερε και τελικώς συνελήφθη στην Πάτρα. Την ίδια ώρα, η αστυνομία αναζητά δύο συνεργούς του, οι οποίοι φέρονται επίσης να εμπλέκονται με την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Παρότι ο άντρας έχει συλληφθεί για οπλοκατοχή, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον άντρα που σκότωσε τον γνωστό ποινικολόγο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έπεσε νεκρός μέσα στο δικηγορικό γραφείο του στις 12 Οκτωβρίου. Οι δύο δράστες είχαν κλείσει νωρίτερα ραντεβού μαζί του. Ο συνεργάτης του ποινικολόγου κάποια στιγμή αποχώρησε από τη συνάντηση και τότε εκείνοι τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν.

    Σχετικά με το περιστατικό στην Καλλιθέα, Στις 20 Σεπτεμβρίου, κάτοικοι της Καλλιθέας τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και ανέφεραν ότι άκουσαν πυροβολισμούς στην πλατεία Δαβάκη. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί βρήκαν τρεις κάλυκες και αίμα. Μετά από έρευνα, εξακριβώθηκε ότι από το σημείο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας δύο σοβαρά τραυματίες. Ο συλληφθείς για την υπόθεση Ζαφειρόπουλου φέρεται να εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πόλα Ρούπα: Δεν έχουμε καμία σχέση με τον 29χρονο Γιατζόγλου

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λάβρος κατά του γαμπρού του ο πατέρας της 32χρονης στη δίκη για τη δηλητηρίαση με αρσενικό

     ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξέλιξη-σοκ στην ΑΕΠΙ: Συνελήφθη μέλος της διοίκησης



    ΣΧΟΛΙΑ