• Top Stories

    ΕΛ.ΑΣ.: Δεν υπάρχει καμία μήνυση εναντίον του κ. Λάμψια

    • NewsRoom
    ΓΑΔΑ


    Διαψεύδει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ότι αστυνομικοί εισέβαλαν στην εφημερίδα τα Νέα για να συλλάβουν τον διευθυντή, Παναγιώτη Λάμψια, σύμφωνα με επικοινωνία που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η Αστυνομία ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν και δεν έχει αναφερθεί από κάποια αστυνομική υπηρεσία ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του κ. Λάμψια.

    Ωστόσο, δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ αναφέρει ότι «ο υπουργός Άμυνας αποπειράθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παν. Λάμψια κινώντας σε βάρος του τη διαδικασία του αυτόφωρου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση». Σύμφωνα με την εφημερίδα η υπόθεση σχετίζεται με προσπάθεια του κ. Καμμένου «να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθύνες που έχει για την πώληση στρατιωτικού οπλισμού στη Σαουδική Αραβία».

    Αυτό που είχε γίνει νωρίτερα γνωστό είναι ότι έπειτα από μήνυση του Πάνου Καμμένου προς τον κ.Λάμψια για το σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων, αστυνομικοί πήγαν στα γραφεία για να τον συλλάβουν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αστυνομικοί στα «Νέα» για να συλλάβουν τον Π. Λάμψια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αστυνομικοί φυγάδευσαν τον 58χρονο από την οργή των συγγενών της Δώρας (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ! Άντρας βρέθηκε κρεμασμένος στην Καλλιρρόης



    ΣΧΟΛΙΑ