• Top Stories

    Έγκλημα στη Σητεία: Ο εφηβικός έρωτας και η απόφαση να «βγάλουν από τη μέση» τον γιατρό

    • NewsRoom
    Σητεία


    Μπαράζ αποκαλύψεων για το άγριο έγκλημα στη Σητεία, με θύμα τον 62χρονο γιατρό Χριστόδουλο Καλαντζάκη.

    Ο 37χρονος δράστης, έγινε γνωστό πως διατηρούσε ερωτική επαφή με την 38χρονη Βουλγάρα, δεύτερη σύζυγο του άτυχου γιατρού. Όμως η ιστορία είναι πολύ παλαιότερη: Οι δύο Βούλγαροι φέρονται να είχαν σχέση στα εφηβικά τους χρόνια η οποία αναζωπυρώθηκε προ τετραετίας.

    Το πάθος τους οδήγησε στη δολοφονία του 62χρονου, τον οποίο αποφάσισαν να βγάλουν από τη μέση. Έτσι ο 37χρονος ταξίδεψε προ εβδομάδας με αεροπλάνο από τη χώρα του με στόχο να τον σκοτώσει.

    Ο γιατρός είχε διαισθανθεί πως κάτι δεν πήγαινε καλά και υποψιαζόταν πως η σύζυγός του δεν του ήταν πιστή. Τις υποψίες του τις πυροδοτούσαν και τα συχνά ταξίδια της 38χρονης στην Κρήτη.

    Σύμφωνα με περίοικους, οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν συχνοί και αυτό που φοβόταν η Βουλγάρα ήταν να μη χάσει την εμπιστοσύνη του και ζητήσει διαζύγιο.

    Μάλιστα, ο γιατρός είχε φτάσει σε σημείο να αμφιβάλει για το εάν ήταν εκείνος πατέρας του 3χρονου γιου τους ή τελικά εάν ήταν ο εραστής της.

    Έτσι ο Βούλγαρος ταξίδεψε στην Σητεία, όπου μαζί με την ερωμένη του σχεδίασαν τις κινήσεις τους. Η Βουλγάρα έδειξε στον 37χρονο το δρομολόγιο που εκτελούσε ο γιατρός τα Σαββατοκύριακα, προς τον Μακρύ Γιαλό.

    Έτσι, έστησαν μαζί το σκηνικό του φόνου. Τα λάθη τους ωστόσο ήταν μοιραία, καθώς δεν αναλογίστηκαν πως στο σημείο υπήρχαν πολλοί κυνηγοί και δεν ήταν ιδιαιτέρως ερημικό.

    Εξάλλου, στον φόνο υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας, ένας 73χρονος που είδε τόσο τη φιγούρα του δράστη όσο και το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε. Το όλο «στήσιμο» ήταν τόσο «ερασιτεχνικό» που ο δολοφόνος άφησε σε πολύ κοντινό μέρος το όπλο του εγκλήματος με τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

    Έτσι, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

    Η κηδεία του καρδιολόγου θα γίνει σήμερα στις 17.00 στο χωριό του, τον Άγιο Στέφανο.



    ΣΧΟΛΙΑ