• Top Stories

    Δολοφονία στα Πατήσια: Συντετριμμένη η οικογένεια της 32χρονης Δώρας – Σήμερα η κηδεία της (video)

    • NewsRoom

    αδερφές


    Θλίψη στον οικογενειακό και φιλικό της περίγυρο, αλλά και σε εκείνους που δεν τη γνώριζαν, έχει προκαλέσει η είδηση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης Δώρας στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια.

    Οι χαροκαμένοι γονείς της άτυχης κοπέλας και η αδελφή της δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Δώρα δεν θα είναι πια κοντά τους. Οργή, θυμό και πόνο αισθάνονται όλοι όσοι ήξεραν την ευγενική και χαμογελαστή εφοριακό και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

    O πατέρας της, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή την Τετάρτη, έκανε λόγο για πληρωμένους δολοφόνους, ζητώντας από το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει τις υποθέσεις που χειριζόταν το παιδί του.

    Την ίδια ώρα, η μητέρα της άτυχης κοπέλας εμφανίστηκε συντετριμμένη, αποκαλύπτοντας πως η κόρη της φοβόταν για τη ζωή της. «Σκέφτομαι πολλές εκδοχές. Φοβάμαι από τη δουλειά της, φοβάμαι για το παιδί που συζούσε τον τελευταίο καιρό… Είχε χωρίσει με αυτόν που συζούσε, είχε πονέσει πολύ από αυτόν τον χωρισμό γιατί είχε κάνει όνειρα.Θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος για να μου πει γιατί σκότωσε το παιδί μου. Θα ήθελα να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια αφού πρώτα τον ρωτήσω γιατί. Φοβόταν. Είχε κάνει ασφάλεια ζωής και αν πέθαινε την αποζημίωση θα την έπαιρναν τα αδέρφια της. Κάτι αδιόρατο φοβόταν αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω. Μου είχε πει κάποια στιγμή, μαμά αν κάνω λάθος στη δουλειά μου μπορεί να μπω φυλακή.»

    Δεκάδες είναι και τα μηνύματα φίλων και συγγενών στο facebook της άτυχης 32χρονης ενώ δεν λείπουν και άγνωστα άτομα που απλά έμαθαν για τη δολοφονία της και θέλησαν να της ευχηθούν καλό παράδεισο .

    Κοριτσάκι μου γλυκό ξαδερφούλα μου έφυγες από την ζωή τόσο άδικα και σκληρά θα σε θυμόμαστε πάντα θα είσαι ο δικός μας άγγελος στον ουρανό καλό παράδεισο.

    Δεν υπάρχουν λόγια !!!!!!!!!
    Αυτό το τραγικό τέλος ……. κρίμα …… Καλό παράδεισο στον κήπο τού Άγγελου ………

    Καλό παράδεισο Θεοδώρα…Ας ελπίσουμε να βρεθεί σύντομα αυτό το τέρας…Υπάρχει Θεία Δίκη…Κουράγιο κ συλλυπητήρια στην οικογένεια.

    Πόσο κρίμα κι άδικο! Καλό παράδεισο στο κορίτσι και κουράγιο στην οικογένεια. Ο σταυρός που έχουν να σηκώσουν, πολύ βαρύς. Μακάρι να βρεθεί αυτός που το έκανε και να πληρώσει. Άνθρωπο δεν θα το πω γιατί δεν είναι. Μάλλον τέρας.

    Αν και δεν σε ήξερα ! Εύχομαι να βρεθεί το κτήνος ! Καλό Παράδεισο Κοπελάρα  μου ! Να προσέχεις εκεί ψηλά τους δικούς σου ανθρώπους ! Τραγικό να σε βρει κάτι τέτοιο! Να ναι ελαφρύ το χώμα σου!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Δολοφονία στα Πατήσια: Ο δολοφόνος χάραξε στο πρόσωπο της εφοριακού το γράμμα «Γ»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στα Πατήσια: Αυτός ήταν ο 33χρονος το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν η άτυχη γυναίκα
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη εφοριακός που δολοφονήθηκε στα Πατήσια (video)



    ΣΧΟΛΙΑ