• Top Stories

    Δολοφονία στα Πατήσια: Αυτός ήταν ο 33χρονος το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν η άτυχη γυναίκα

    • NewsRoom


    Το μνήμα του 33χρονου Γιάννη Καυκιά επισκεπτόταν τακτικά η άτυχη εφοριακός, που δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές  στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια.

    Η 32χρονη Δώρα δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον θάνατο του Γιάννη Καυκιά, ο οποίος  τον περασμένο Μάιο, έχασε την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στην περιοχή της Παναγοπούλας Πατρών. Ο 33χρονος εργάτης ιδιωτικής εταιρίας, καταπλακώθηκε από τόνους σίδερου.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του 194ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, κοντά στην Παναγοπούλα, στο σημείο όπου εκτελούνται τα έργα για την κατασκευή της σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής του νέου σιδηροδρόμου Ροδοδάφνη Ψαθόπυργος.


    Το εργατικό δυστύχημα συνέβη όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αυτός έπεσε πάνω στον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

    Ο άτυχος Γιάννης Καυκιάς, καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας, όμως η οικογένειά του ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα, ενώ είχε έναν ακόμα μικρότερο σε ηλικία αδελφό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγρια δολοφονία στα Πατήσια: Αυτή είναι η άτυχη 32χρονη Δώρα που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ληστεία μετά φόνου ή μανιακός δολοφόνος; Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από την αγρια δολοφονία στα Πατήσια
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη εφοριακός που δολοφονήθηκε στα Πατήσια (video)



    ΣΧΟΛΙΑ