• Top Stories

    Δημήτρης Καμμένος: Όχι στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου (video)

    • NewsRoom
    Δημήτρης Καμμένος

    Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής ΑΝΕΛ


    Την αρνητική του ψήφο στο νομοσχέδιο που προβλέπει τη δυνατότητα αλλαγής φύλου από τα 15 γνωστοποίησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

    Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου, ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν θα το ψηφίσω το νομοσχέδιο».

    Τόνισε, δε, πως «παίζουμε με τις ζωές των παιδιών» και εξέφρασε τον προβληματισμό του, για το τι θα γίνει στο σχολείο, όπου γίνεται μπουλινγκ για πολλά πράγματα, όπως ρούχα, εμφάνιση, επίδοση στα μαθήματα.

    Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αντέδρασε έντονα, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου: «Το νομοσχέδιο αυτό αφήνει παράθυρο για γάμους ομοφύλων, επειδή δεν υπάρχει νόμος. Δηλαδή να πάει ένα ομόφυλος να δηλώσει ότι αλλάζει φύλο και να γίνει άντρας ή γυναίκα. Μετά να παντρευτεί και να τεκνοθετήσει. Είπα, πάρτο το νομοσχέδιο πίσω, να το δούμε όλοι μαζί» και συμπλήρωσε ότι πρέπει να έρθει ένα καινούριο νομοσχέδιο που να περιλαμβάνει γάμους ομοφυλοφίλων, υιοθεσία και αλλαγή φύλου.

    Ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε και για το ποιοι άλλοι βουλευτές από το κόμμα του θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου και απάντησε ότι απ΄ ότι ξέρει θα είναι ο κ. Κατσίκης, ο κ. Κόκκαλης. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία για το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου, αλλά ψήφος κατά συνείδηση, ενώ σε σχετική ερώτηση για το τι θα κάνει ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα το ψηφίσει ο Πάνος Καμμένος».

    Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων διευκρίνισε ότι ακόμη και αν γίνουν αλλαγές στη διάταξη για την αλλαγή φύλου από τα 15, και πάλι δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, γιατί αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο για γάμους ομοφύλων και τεκνοθεσία από αυτούς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσακαλώτος για αλλαγή φύλου: Λίγοι είναι οι πραγματικά φιλελεύθεροι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεβέντης για αλλαγή φύλου: Δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι που δεν εγκρίνει η κυρία Νατάσα! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ζουράρις: Η αλλαγή φύλου είναι διαταραχή όπως μία παιδική αρρώστια



    ΣΧΟΛΙΑ