ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διακοπή της κυκλοφορίας του Τραμ στο τμήμα Μεγ. Αλεξάνδρου-Παναγίτσα θα υπάρξει το Σάββατο, από τις 08:00 έως 12:00, λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ.
Η συγκοινωνία του Τραμ θα διεξάγεται στα τμήματα Σύνταγμα-Μεγ. Αλεξάνδρου, ΣΕΦ- Παναγίτσα, Ασκληπιείο Βούλας-Παναγίτσα και ΣΕΦ-Ασκληπιείο Βούλας.
Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν (με το ίδιο εισιτήριο) από την ειδική κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ 7 (Πλατεία Ν. Σμύρνης-Αμφιθέα), η οποία θα πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Τραμ Μεγ. Αλεξάνδρου, Αγ. Παρασκευή, Μηδείας Μυκάλης, Ευαγγελική Σχολή, Αχιλλέως και Αμφιθέας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ: Οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν την UNESCO
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακουργιοδικείο Αθήνας: Αθώα δήλωσε η πρώην σύζυγος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: NΔ: Η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών έχει εξαντληθεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σούπερ μάρκετ: Συνεχίζεται το «ψαλίδι» στις προσφορές που έφερε ο Κώδικας Δεοντολογίας
- ΔΕΗ – ΟΤΕ: Πού οδηγεί η σύγκρουση Στάσση – Νεμπή στις τηλεπικοινωνίες
- Δείπνο με θέα την Ακρόπολη, έκθεση Artflyer, τα γενέθλια της Εβίτας Λεβεντάκη, Bazaar MDA, French Bloom και Παράσταση στη Σύρο από την ARTE
- Μαρία Συρεγγέλα στο mononews: Οι θέσεις δεν μας ανήκουν και στην πολιτική πρέπει να ξέρεις πότε κλείνει ένας κύκλος
