ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγνωστοι επιτέθηκαν διαδοχικά σε διμοιρίες των ΜΑΤ, το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί.
Οι επιθέσεις έγιναν σε δύο «κύματα» και η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στην Πατησίων.
Η αρχή έγινε στις 22:20 της Παρασκευής, με τους δράστες να κάνουν έως τις 23:40 παράλληλες επιθέσεις σε αστυνομικές δυνάμεις στις οδούς Τοσίτσα και Χαριλάου Τρικούπη, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες.
Μετά τα μεσάνυχτα και έως τις 2:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου ακολούθησε το δεύτερο «κύμα» των επιθέσεων, που ήταν επικεντρωμένο στη διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Εκεί, από τη σφοδρότητα των επιθέσεων, τραυματίστηκαν οι δύο αστυνομικοί, ενώ έγιναν και οι τρεις συλλήψεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες η παρέλαση σήμερα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγία Ζώνη ΙΙ: Ξεκινά την ανέλκυση του δεξαμενόπλοιου ο Όμιλος Σπανόπουλου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Capital Economics: Γιατί η απόφαση της Καταλονίας ευνοεί τώρα τον Ραχόι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Άδικο το πρόστιμο της ΕΕ στην Google – Απειλεί ξανά με δασμούς
- Giorgio Armani: η πορεία του θρύλου που εκτοξεύθηκε από το μηδέν στα 2,4 δισεκατομμύρια
- Γουόρεν Μπάφετ: Τα μαθήματα ζωής και επενδύσεων του «γκουρού» των αγορών
- Πώς θα γίνεται η εκπαίδευση και πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων – Μιλούν στο mononews Χορμόβα, Δαμίγος
