• Top Stories

    Απολύθηκε η ποδηλάτισσα που έκανε χειρονομία στον Τραμπ

    • NewsRoom
    Τραμπ


    Η Αμερικανίδα ποδηλάτισσα που ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο προς το προεδρικό αυτοκίνητο, στα τέλη του Οκτώβρη, ισχυρίζεται πως η χειρονομία της αυτή, που έκανε το γύρο του διαδικτύου της κόστισε τη δουλειά της.

    Η Τζούλι Μπρίσκμαν, αποτελεί πρώην μέλος της ομάδας μάρκετινγκ στην εταιρία Akima LLC, οδηγούσε το ποδήλατό της όταν το προεδρικό αυτοκίνητο πέρασε από το δρόμο. Εκείνη τότε σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο και με το χέρι ψηλά έδειξε την αποδοκιμασία της στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

    “Ήταν ο τρόπος που ένιωθα. Είμαι θυμωμένη, αγανακτισμένη” σχολίασε τότε.

    trump

    Όπως επισημαίνει δημοσίευμα του CNN, η γυναίκα απολύθηκε από την εργασία της, καθώς το θέμα πήρε τεράστια δημοσιότητα. Της εξήγησαν πως παραβίασε την πολιτική της εταιρίας αναφορικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια πάντως αποκαλύπτει πως δούλευε στο συγκεκριμένο πόστο μόλις για εξήμισι πριν το περιστατικό. “Περίμενα πως το θέμα δεν θα έφτανε στην εταιρία μου τελικά”, σχολιάζει.

    Η Μπρίκσμαν δηλώνει αγανακτισμένη με την προσπάθεια Τραμπ να αποδομήσει το σύστημα υγείας, αλλά και την αδιαφορία που όπως λέει επιδεικνύει για το γεγονός πως 500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Λας Βέγκας. “Λευκοί ακροδεξιοί κάνουν πορεία και χτυπούν κόσμο στο Σάλροτσβιλ και εσύ τους αποκαλείς καλούς ανθρώπους” σχολιάζει χαρακτηριστικά.

    Πηγή: CNN

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τινάζονται στον αέρα τα stress test, «σκουπίδια» οι εγγυήσεις στις τράπεζες για τα δάνεια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας από τον όμιλο Σαράντη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H εφορία επιστρέφει χρήματα-Ποιοι τα δικαιούνται



    ΣΧΟΛΙΑ