ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προανάκριση από την Κρατική Ασφάλεια διενεργείται για τις επιθέσεις τους και τραυματισμούς συνολικά επτά προσώπων, μεταξύ των οποίων είναι τρεις πρωτοετείς σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων, από ομάδα νεαρών χθες το απόγευμα στο Μοναστηράκι.
Εκτός από τους τρεις Ευέλπιδες, οι δύο από τους οποίους μεταφέρθηκαν με θλαστικά τραύματα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν ένας φαντάρος και τρεις ακόμα διερχόμενοι από το σημείο, ηλικίας 47, 35 και 26 ετών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν μεταξύ περίπου 30 ατόμων, λίγο πριν απο την αντιφασιστική αντισυγκέντρωση στο Σύνταγμα και αναζητούνται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επεισόδια στο Σύνταγμα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση στο «Έθνος» – Προπηλάκισαν τον Μένιο Σακελλαρόπουλο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο περιστατικό στο Moναστηράκι: Ξυλοκόπησαν δόκιμους της Ευελπίδων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Microsoft: Άνοδος εσόδων κατά 18% χάρη στην εκρηκτική αύξηση 40% του τομέα Cloud
- Wall Street: Ο Πάουελ απογοήτευσε τον S&P 500 – Νέο ρεκόρ για Nasdaq ενόψει των ανακοινώσεων των Big Tech
- Κατά πλειοψηφία θετική γνωμοδότηση στον διορισμό στην θέση του Διοικητή της ΑΠΑ κ. Χρ. Τσίτουρα
- Πετρέλαιο: Κέρδη μετά από πτώση τριών ημερών, με το ενδιαφέρον στραμμένο στη Ρωσία και τα αποθέματα