ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ο πρώην παίκτης του Survivor, Μπο. Βέβαια, μίλησε για την μοναδική εμπειρία που έζησε, αλλά και για το αν έχει γίνει σεξ στο παιχνίδι.
Ο ράπερ σχετικά με την μυρωδιά των παικτών, λόγω του ότι δεν κάνουν μπάνιο, απάντησε ότι, «Ναι, Ελένη σου έρχεται η μπόχα! Μόλις έρθω και σε αγκαλιάσω να δεις πως σου έρχεται… και επειδή πέφταμε στη θάλασσα, φεύγει η μπόχα; Για να μην σου πω για τα παπούτσια… Ποδαρίλα, τραγωδία, φεύγει η ερωτική διάθεση!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιοι τρεις παίκτες βρίσκονται εκτός παιχνιδιού; (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το twitter αποθεώνει τον «superman» Ντάνο (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ! Αποχωρεί λόγω τραυματισμού ο Βασάλος; (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.