• Top Stories

    Τα καλύτερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι της Ευρώπης αποκλειστικά στην COSMOTE TV

    • NewsRoom


    Πλούσιο είναι και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της COSMOTE TV, σε αθλητικό και κινηματογραφικό θέαμα.

    Στα ποδοσφαιρικά, συντονιζόμαστε την Παρασκευή 17/11, στις 21.30, με το COSMOTE SPORT 1HD για το ματς της 12ης αγωνιστικής της BundesligaΣτουτγκάρδη-Ντόρτμουντ, με την Ντόρτμουντ να έχει μεγάλη ανάγκη την νίκη. Στην Αγγλία, το Σάββατο 18/11, στις 14.30 θα δοθεί η σέντρα του μεγάλου ντέρμπι του Λονδίνου, Άρσεναλ-Τότεναμ (COSMOTE SPORT 1HD), για τη 12η ημέρα της Premier League.

    Στη Serie A TIM της Ιταλίας, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Νάπολι-Μίλαν (21.45, COSMOTE SPORT 1HD), με τους  γηπεδούχους να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από 12 αγωνιστικές. Το Σάββατο 18/11, στις 19.00 (COSMOTE SPORT 5HD) θα δοθεί η σέντρα του Ρόμα-Λάτσιο, ματς που σηματοδοτεί το πρώτο  Derby della Capitale, χωρίς τον Φραντσέσκο Τότι.Την ίδια ημέρα στις 21.45 αρχίζει το Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης, για τη 12η αγωνιστική της LaLiga Santander (COSMOTE SPORT 2HD). Μπορεί το derbi madrileño να μην αφορά τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όμως οι εκπρόσωποι  της πρωτεύουσας θα κάνουν τα παντα για τη νίκη που θα τις κρατήσει ζωντνές στη μάχη του τίτλου.

     Oι φίλοι του τένις, θα απολαύσουν τους καλύτερους τενίστες που βρέθηκαν στο Λονδίνο, για το NITTO ATP Finals. Με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, την Παρασκευή 17/11, η διοργάνωση των οκτώ καλύτερων αθλητών της Παγκόσμιας Κατάταξης θα μπει στην τελική ευθεία. Το Σάββατο 18/11, θα παρακολουθήσουμε τους ημιτελικούς (16.00 & 22.00), ενώ την Κυριακή 19/11, στις 20.00 θα αρχίσει το ματς που θα ολοκληρωθεί με απονομή τροπαίου. Όλα τα παιχνίδια βρίσκονται στο COSMOTE SPORT 6HD.

    Στα κινηματογραφικά κανάλια, ξεχωρίζουν συναρπαστικές κινηματογραφικές πρεμιέρες.

    Στο COSMOTE CINEMA 4HD, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τρεις πρεμιέρες σειρών, σε A’ τηλεοπτική προβολή. Την Παρασκευή 17/11, στις 23.00, έρχεται σε Α’ προβολή η 4η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς, Peaky Blinders. Το αστυνομικό δράμα έχει ως πυρήνα μία οικογένεια γκάνγκστερ, τους Peaky Blinders, των οποίων η εγκληματική δράση ξεκινά το 1919 σε μια παραγκούπολη του Birmingham, εκεί, όπου ο νόμος δεν έχει καμία ισχύ. Την ίδια ημέρα στις 22.00, ξεκινά η δραματική μίνι σειρά Man in an Orange Shirt για δύο διαφορετικές ιστορίες αγάπης, όπου ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα δούμε την βραβευμένη με OSCAR®, Βανέσα Ρεντγκρέιβ. Τη Δευτέρα 20/11, δεν χάνουμε την πρεμιέρα του αστυνομικού δράματος, Bad Blood,  για τη δράση του Vito Rizzuto, αρχηγού της Σικελικής μαφίας στον Καναδά (22.00).

    Στο COSMOTE CINEMA 1HD, θα παρακολουθήσουμε σε Α’ Προβολή τη δραμεντί The Squeeze (Τρίτη 14/11, 21.00), αλλά και την οικογενειακή ταινία, Η Μαύρη Καλλονή (Black Beauty), μια σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου bestseller μυθιστορήματος της Άννα Σιούελ, (Τετάρτη 15/11, 21.00). Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζουν ακόμα η πρεμιέρα της υποψήφιας για OSCAR, καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, Νερούδα (Neruda), με τους Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Μερσέντες Μοράν και Λουίς Νιέκο, αλλά και αυτή της κομεντί Παντρεύτηκα Έναν Βλάκα (Ι Married a Dumbass), την Παρασκευή 17/11, στις 21.00.

    Την Κυριακή19/11, στις 21.00, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του θρίλερ Διχασμένος (Split) του σκηνοθέτη Μ.Νάιτ Σιάμαλαν, με τον Τζέιμς ΜακΑβόι, να ενσαρκώνει έναν απαγωγέα, με πολλαπλές αλλαγές προσωπικότητας (ζώνη Blockbuster). Τη Δευτέρα 20/11 στις 21.00, ξεχωρίζει σε Α’ Προβολή το βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King θρίλερ, Το Κινητό (Cell), για τον κόσµο της high tech τεχνολογίας, µε τους Τζον Κιούζακ και Σάμιουελ Ελ. Τζάκσον. Στην Ζώνη Family του COSMOTE CINEMA 1HD, το Σάββατο 18/11 στις 21.00 οι μικροί φίλοι θα παρακολουθήσουν  την ταινία Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν-Πίνατς: Η Ταινία (The Peanuts Movie).

    Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της υποψήφιας για BAFTA® ταινίας, American Honey, της βραβευμένης με OSCAR, Άντρια Άρνολντ (Τετάρτη 15/11, 22.00, ζώνη Ladies First), αλλά και η δραματική ταινία Σύγκρουση μέχρι τέλους (StandOff), για έναν βετεράνο του στρατού με ταραγμένο παρελθόν, ο οποίος θα δει μια ευκαιρία στο να εξιλεωθεί, προστατεύοντας ένα δωδεκάχρονο κορίτσι από έναν δολοφόνο (Σάββατο 18/11, 22.00). Στο κανάλι, οι φαν των ταινιών τρόμου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν back2back, τα δύο πρώτα μέρη της σειράς ταινιών Saw, στις 22.00 και 00.00 αντίστοιχα (Παρασκευή 17/11).

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv



    ΣΧΟΛΙΑ