• Top Stories

    Πάνω από 700 εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ έτρεξαν για καλό σκοπό στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

    • NewsRoom


    Συμμετέχοντας πιο μαζικά από ποτέ, οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ έτρεξαν και φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στέλνοντας το μήνυμα «Τρέχουμε για το καλό» και προβάλλοντας τις αξίες της προσφοράς και της ευγενούς άμιλλας.

    Πάνω από 700 δρομείς της COSMOTE και της COSMOTE evalue έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν, ο Όμιλος ΟΤΕ συγκέντρωσε χρήματα για την ενίσχυση του συλλόγου «η Πίστη» για γονείς & κηδεμόνες παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις. Με αυτόν τον τρόπο συγκεντρώθηκαν συνολικά 15.000 ευρώ, που θα διατεθούν για τις ανάγκες του σωματείου.

    μαζί με την ομάδα της COSMOTE, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη. Χορηγός της Μαρίας είναι η COSMOTE.

    Κάθε χρόνο, οι άνθρωποι του Ομίλου ΟΤΕ τρέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, συγκεντρώνοντας χρήματα για καλό σκοπό. Στην ομάδα των μαραθωνοδρόμων, συμμετείχε και η επίλεκτη «Running Team» εργαζομένων, για τους οποίους η COSMOTE έχει οργανώσει συστηματικές προπονήσεις και πρόγραμμα άσκησης.

    Η εθελοντική δράση των ανθρώπων του Ομίλου ΟΤΕ είναι συνεχής και συνεπής. Μόνο το 2016, καταγράφηκαν πάνω από 10.500 εθελοντικές συμμετοχές εργαζομένων σε προγράμματα και δράσεις κοινωνικής συνεισφοράς του Ομίλου.



    ΣΧΟΛΙΑ