ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας 58χρονος στην περιοχή της Θέας, στην Πάτρα, όταν το τρακτέρ του ανετράπη, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει μέσα σε αγρόκτημα με ελιές
Σύμφωνα με πληροφορίες από το 4press.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 58χρονος χειριστής του οχήματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το μεγάλου όγκου όχημα να ανατραπεί και να τον παρασύρει στον θάνατο.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ με διασώστες και γιατρό αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Οταν απεγκλωβίστηκε από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής ήταν ήδη αργά.
Όπως έγινε γνωστό, το θύμα είναι ο 58χρονος Κωνσταντίνος Σκαρτσάρης. Τον άτυχο άνδρα αναζήτησε συγγενικό του πρόσωπο, όπου και τον βρήκε καταπλακωμένο από το τρακτέρ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δυστύχημα είχε συμβεί αρκετή ώρα πριν βρεθεί.
Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, συνταξιούχος υπάλληλος του πρώην 409 Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νεκρός 35χρονος άνδρας από πτώση βράχου στη Μεσαρά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός 40χρονος άνδρας από πτώση στις γραμμές του μετρό Ομόνοια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tether: «Στοπ» στις φιλοδοξίες της για άντληση κεφαλαίων 20 δισ. δολαρίων
- Ξεπούλημα στα crypto υπό την πίεση του Bitcoin: Απώλειες σχεδόν 500 δισ. δολαρίων σε μία εβδομάδα
- Ουκρανία: Τελικό «ναι» από τα κράτη-μέλη της ΕΕ για το δάνειο 90 δισ. ευρώ
- Χρηματιστήριο: Σε επτά συνεδριάσεις από τις 2.300 μονάδες στις 2.407, 18,2 δισ. ευρώ η αξία της CCHB, +2,15% η Eurobank
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.