• Top Stories

    Νέες καταγγελίες Καμμένου: Ο Τσίπρας μου είχε προτείνει να είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom

    Ο Πάνος Καμμένος μιλάει στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση


    Σε νέα αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είχε προτείνει να μπει σε ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με αντάλλαγμα να παραμείνει στην κυβέρνηση, προχώρησε ο Πάνος Καμμένος, Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι είχε με τον πρωθυπουργό διάλογο, κατά τον οποίο ο Αλ.Τσίπρας του είχε πει: «Μην ψηφίσεις τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς αντιλαμβάνομαι τη διαφωνία σου, μείνε όπως είσαι και πάμε μαζί. Πού θέλεις; Ευρωψηφοδέλτιο; Θέλεις να βάλεις 20 βουλευτές; Έλα μαζί μου».

    «Εγώ να πουλήσω την πατρίδα μου και να βγαίνουν τα παιδιά μου στη Μακεδονία και να τα φτύνουν, δεν θα το κάνω ποτέ. Αυτή η Συμφωνία είναι η παράδοση της Μακεδονίας. Είναι μια κατάπτυστη συμφωνία που από την πρώτη στιγμή έχει παραβιαστεί. Χθες, ο Ζάεφ μίλαγε για Μακεδονία. Βέβαια, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν την ίδια άποψη, το “Βόρειος Μακεδονία” που επαναλαμβάνει συνέχεια η κ. Μπακογιάννη είναι δική της έμπνευση και όχι του Καραμανλή του οποίου η γραπτή δήλωση ήταν πάρα πολύ προσεκτική».

    Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Καμμένος είπε ότι, αν διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ, «η εξέλιξη δεν θα είναι ομαλή» και χαρακτηριστικά πρόσθεσε: «Γαία πυρί μιχθήτω».

    «Ο Τσίπρας έστησε τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ψυχρανθήκαμε όταν κατάλαβα ότι θέλει τους βουλευτές μου» είπε.

    Για την εμπλοκή Σόρος επανέλβε, μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Δεν ξέρω αν πήρε λεφτά ο Κοτζιάς, αλλά παρέδωσε τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών σε εταιρεία που καταλήγει σε off shore του Σόρος. Όλη η ιστορία των Σκοπίων είναι μια μπίζνα».

    Όπως είπε, «άτομα που έχουν σχέση με τη διαπλοκή φαίνεται να έχουν σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αν χτυπάς ένα εφοπλιστή και τελικά ο νικητής είναι ο εφοπλιστής, νομίζω ότι φαίνεται ότι μας πιάσανε κορόιδα».

    «Φέραμε εθνική συμφιλίωση της Αριστεράς και της Δεξιάς, αλλά καταργήθηκε με τη συμφωνία των Πρεσπών» είπε ο Πάνος Καμμένος.

    Εκτιμώντας τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών είπε ότι θα γίνουν πριν τις 25 Μαρτίου.

    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε τις καταγγελίες για μεθοδεύσεις προκειμένου να διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος: «Δημοσιογράφος μου είπε ότι ‘σας την έχουν στημένη’, μου είπε ότι ‘ο Βούτσης ήρθε πριν από λίγο και μου είπε ότι θα αρχίσει να εφαρμόζει την διάταξη για τους πέντε’, δεν υπάρχει περίπτωση ο Βούτσης να μην είναι μέσα στο κόλπο. Αν ο Τσίπρας υπουργοποιήσει τον Κουίκ είναι στο σχέδιο Βούτση. Αν ο Κουίκ που τον έκανα υπουργό πάρει την έδρα, μετά ας δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ», ανέφερε

    Σχολιάζοντας τη στάση στελεχών των ΑΝΕΛ που έφυγαν από την παράταξη όπως την κ. Κουντουρά και τον κ. Κόκκαλη, υποστήριξε ότι πρόκειται για ξεκάθαρη αποστασία, καθώς αντάλλαξαν τις θέσεις τους με κυβερνητικές καρέκλες.

    Όπως είπε, «εγώ δεν θα πάρω τηλέφωνο κανέναν από τους βουλευτές που μου έφυγαν. Ο Λαζαρίδης θα μπορούσε να γυρίσει πίσω μόνος του, μιλάω και με τον Γιώργο Βουλγαράκη».

    Επίσης, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και «κάτι δεν πάει καλά».

    Ο Πάνος Καμμένος τέλος, τόνισε ότι μόνο οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων έχει ξεκάθαρη θέση για το Σκοπιανό και το όνομα της Μακεδονίας, σε αντίθεση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που δεν έχουν πρόβλημα με τη χρήση του όρου «Μακεδονία», στην ονομασία της γείτονος χώρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παπαχριστόπουλος: Την Πέμπτη θα παραδώσω την έδρα μου, ακόμα κι αν δεν βρει λύση ο Καμμένος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Βούτσης: Ο Καμμένος με στοχοποιεί αναίτια με θλιβερούς υπαινιγμούς



    ΣΧΟΛΙΑ