• Top Stories

    Νέες εξελίξεις: Στην Άγκυρα τα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών για ψηφιακό έλεγχο

    Askeri yasak bölgede yakalanan Yunanistan ordusuna mensup iki asker tutuklandı. Tutuklu askerler sağlık kontrolü için hastaneye getirildi. ( Hakan Mehmet Şahin – Anadolu Ajansı )


    Στην διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της Άγκυρας στέλνουν τα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών για ενδελεχή ψηφιακό έλεγχο, οι τουρκικές Αρχές, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Milliyet. Τα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών θα ερευνηθούν για φωτογραφίες αλλά και άλλα ψηφιακά δεδομένα αν υπάρχουν ή που σβήστηκαν, γεγονός που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι των τούρκικων Αρχών, ώστε να στοιχειοθετήσουν και την κατηγορία της κατασκοπείας σε βάρος τους. Σύμφωνα με τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, θα διαμορφωθεί και το κατηγορητήριο της δίκης των δυο Ελλήνων.

    Τα λόγια του πατέρα του Δημήτρη Κούκλατζη

    Περήφανος για το παιδί του και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση που βιώνει δήλωσε ο πατέρας του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος κρατείται σε φυλακή της Αδριανούπολης μετά το επεισόδιο με τους Τούρκους. «Ας ευχηθούμε όλοι οι αρμόδιοι να κάνουν αυτό που πρέπει» κατέληξε στην σύντομη δήλωσή του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Handelsblatt: «Ενέχυρο» για την Τουρκία οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ ξανά με τις κατηγορίες κατά των δύο Έλληνων στρατιωτικών – Τι ανέφερε η τουρκική κυβέρνηση



    ΣΧΟΛΙΑ